מופיע ליד כל מה שתרשמו. אי אפשר לשנות אחר כך.
אפשר לשנות בכל רגע בהגדרות החשבון.
נשלח אליו קישור לאימות. משמש לעדכונים, ולא מוצג לאף אחד אחר.